Buitenschoolse opvang in Den Haag

Flexibele opvang: openingstijden vanaf 05:00 tot 20:00 uur van maandag t/m vrijdag 15 aaneengesloten uren.

De missie van Kinderdagverblijf Kids4Life is ervoor zorg dragen dat kinderen en hun ouders zich thuis voelen

Wij streven naar het aanbieden van voorschoolse educatie VVE. Deze programma’s helpen uw kind zich spelenderwijs cognitief te ontwikkelen.

Op onze buitenschoolse opvang (bso) in Bouwlust, Den Haag, is het elke dag feest. Hier kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar terecht na school om samen te spelen, ontdekken en leren. Bij deze buitenschoolse opvang in Den Haag werken we met 2 groepen: de Bengels (4 tot 7 jaar) en de Binkie’s (8 tot 13 jaar). Niemand hoeft zich te vervelen op onze buitenschoolse opvang, dankzij onze leuke en uitdagend programma.

Maak kennis met BSO Kids4Life

De belangrijkste uitgangspunten van onze buitenschoolse opvang in Den Haag

In onze buitenschoolse opvang in Den Haag organiseren we regelmatig activiteiten en spellen. Hierbij houden we een paar belangrijke uitgangspunten in acht, namelijk:

  • Buitenschoolse opvang is vrije tijd (na het doen van het huiswerk). Lekker niets doen blijft ook belangrijk.
  • Activiteiten worden mede met behulp van de kinderen bepaald.
  • We bieden vertrouwde activiteiten, maar ook activiteiten die nieuw en uitdagend zijn.
  • De activiteiten vinden plaats op vaste tijden.
  • Kinderen maken kennis met allerlei materialen en spelletjes.
  • De uitdaging zit in de variatie van het aanbod.
Over ons

Welke activiteiten we bij de buitenschoolse opvang doen

De activiteiten en het speelmateriaal in onze bso in Den Haag zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. We koken, knutselen, bouwen, tuinieren in onze moestuin en doen nog veel meer! We bieden ook cursussen, variërend van timmeren en kooklessen tot toneelspelen en sportactiviteiten. Vanzelfsprekend worden de kinderen begeleid bij de activiteiten. En als een kind even niets wil doen, is dat natuurlijk ook goed.


In onze buitenschoolse opvang maken we onderscheid tussen drie soorten activiteiten:


1.  Vrij spel: kinderen bepalen zelf wat ze doen en met wie. Ze kunnen zelfstandig aan de slag. De pedagogische medewerker heeft minimale bemoeienis en meer een ondersteunende dan begeleidende rol.

2. Open activiteit: de pedagogisch medewerker bereidt iets voor. Kinderen kunnen kiezen: hieraan meedoen, niet meedoen of later instromen. Deze activiteiten hebben meer inhoud dan vrij spel.

3. Gestructureerde activiteiten: het gaat hier om grotere, vooraf opgezette activiteiten. Open deelname is in principe niet mogelijk. Kinderen tekenen zich hierop in (handtekening ouders). Dit zijn activiteiten zoals dansen, toneel, zang en sport


We toveren graag een glimlach op uw kinds gezicht

Bij Kinderdagverblijf Kids4Life vinden we kwaliteit uiterst
belangrijk. Dit ziet u terug in onze activiteiten, maar ook in onze
flexibiliteit, onze breng- en ophaalservice, onze werkwijze en onze huisregels. Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan online meer informatie op of bel naar 070 - 308 00 59. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze kinderopvang. Mogen we binnenkort in onze
buitenschoolse opvang in Den Haag ook een lach op het gezicht van uw kind toveren?

Maak een afspraak met BSO Kids4Life

Contacteer ons