De kosten van ons kinderdagverblijf in Den Haag

Flexibele opvang: openingstijden vanaf 05:00 tot 20:00 uur van maandag t/m vrijdag 15 aaneengesloten uren.

De missie van Kinderdagverblijf Kids4Life is ervoor zorg dragen dat kinderen en hun ouders zich thuis voelen

Wij streven naar het aanbieden van voorschoolse educatie VVE. Deze programma’s helpen uw kind zich spelenderwijs cognitief te ontwikkelen.

Wilt u weten wat de kosten zijn als u uw kind aanmeldt bij ons kinderdagverblijf of onze buitenschoolse opvang in Den Haag? Dat is logisch. Wij kunnen onze tarieven echter niet in één cijfer uitdrukken, aangezien we een breed en flexibel aanbod aanbieden. Kinderdagverblijf Kids4Life is standaard geopend van 07.00 tot 18.00 uur (gesloten op feestdagen). Vanaf de eerste maanden van de zwangerschap kunt u uw kind bij Kinderdagverblijf Kids4Life aanmelden. Maak een afspraak voor een rondleiding en/of een kennismakingsgesprek. Bij interesse wordt een plaatsingsaanbod gedaan.

Een compleet overzicht van de kosten van ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang in Den Haag

Als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Den Haag staan we bekend om de kwaliteit en flexibiliteit, maar hierdoor variëren de kosten ook. Kies bijvoorbeeld of u 52, 48, 46 of 40 weken per jaar buitenschoolse opvang wilt afnemen. Bent u benieuwd wat de kosten voor buitenschoolse opvang of ons kinderdagverblijf in Den Haag zijn in uw situatie? Download dan een van onderstaande documenten:

Meld uw kind aan bij Kids4Life in Den Haag

Kinderopvangtoeslag

Wist u dat de overheid meebetaalt aan de kosten voor een kinderopvang, ook in Den Haag? Op www.toeslagen.nl leest u aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag en op hoeveel toeslag u recht heeft.


Kinderopvangtoeslag direct laten overmaken aan Kinderdagverblijf Kids4Life

Veel ouders laten de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst rechtstreeks overmaken op de rekening van Kinderdagverblijf Kids4Life. U hoeft dan uitsluitend uw eigen bijdrage te betalen. Als u dit wilt, dan kunt u dit regelen door aan de Belastingdienst door te geven dat u het rekeningnummer voor de toeslag wilt wijzigen.

Wanneer u het rekeningnummer van Kinderdagverblijf Kids4Life vermeldt (IBAN NL49 ABNA 0558342736), wordt de toeslag direct aan ons overgemaakt. Wij ontvangen dan graag zo spoedig mogelijk een kopie van de beschikking van de instantie.

Wanneer u een bijdrage ontvangt van het UWV of de gemeente, kunt u ook die betreffende instanties verzoeken het bedrag direct aan ons over te maken. De rechtstreekse uitbetaling voor kinderopvangtoeslag stopt dan automatisch.

algemene informatie

Aanmelding en nadere informatie

Heeft u nog vragen over de kosten voor buitenschoolse opvang en ons kinderdagverblijf in Den Haag? Bel dan naar onze medewerkers via het telefoonnummer 070 - 308 00 59. Ook voor aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen. Vraag hierbij naar de hoofdleidster of naar Administratie (hoofdkantoor). Vervolgens krijgt u een inschrijfformulier aangeboden met een informatiepakket. Wanneer u het plaatsingsaanbod hebt geaccepteerd en uw kind kan worden geplaatst, ontvangt u hiervan schriftelijk bericht. Vier weken voor aanvang zal de leidster contact opnemen voor de wendagen.

Contacteer ons